GKV och VSG

Hej alla medlemmar!

Efter den härliga sommaren och höstens skolstart har vi återupptagit diskussionerna mellan GKV och VSG angående fördjupat samarbete samt förutsättningar för en framtida sammanslagning. Dialogen är positiv och alla som deltagit hittills har ett stort engagemang och ser fram emot att få skapa något nytt tillsammans.

Alla ledare, styrelsemedlemmar och anställda kommer få svara på en enkät för att fånga upp möjligheter och utmaningar i detta arbete. Resultatet av enkäten kommer att sammanställas av styrelserna från båda föreningarna och ge oss bra riktlinjer för arbetet framåt.

Vi fortsätter att informera kontinuerligt så att ni vet vad som händer framöver. Har du funderingar eller synpunkter så kontakta någon i din styrelse.

HÖSTLOVSLÄGER 2018

Varmt välkomna att anmäla er till Höstlovslägret den 2 november!

Det är för alla födda 2005-2011.

Vi kommer att träna matta, trampett, trampolin, tumbling, luftgolv och mycket annat roligt. 
Vi ordnar mellis.

När: Fredagen 2/11 kl. 9:00-16:00 
Var: Ösby Sporthall, hallen öppnar kl. 8:30. 
Ta med: Lunch och vattenflaska
Kostnad: 350kr 

Anmäl dig då via länken: https://sportadmin.se/hemsida/form/form2.asp?F={5DB1B1FE-CCA7-4D10-B886-4A312AF2197A} 

Med vänliga hälsningar 
GK Värmdö

Terminsstart HT2018

Nu snart drar vi äntligen igång med ny termin!

Tävlingsgrupperna startar v.34 
Barn och basgrupperna startar v.36 

Samarbete med Värmdö Skärgårdsgymnaster

Värmdö Skärgårdsgymnaster och GK Värmdö har sedan ca. ett halvår tillbaka haft kontakt i syfte att inleda ett samarbete. Föreningarna har liknande verksamheter, delar samma lokaler samt har intressen för att skapa de bästa förutsättningar för gymnastiken på Värmdö.

 

Inledande dialoger har resulterat i en gemensam arbetsgrupp för att föra samtal med kommunen gällande fördelning av halltider och kravställande av eventuellt kommande byggnationer.

 

Styrelserna har bokat in nya dater och kommer löpande informera om vad som händer i relationen.


Parkour på kyrkovalet 2017

I söndags hade GK Värmdö Parkour ”kom och prova på parkour´´ i samband med kyrkovalet vid Gustavsbergs kryka (äppelparken). Något som uppskattades av alla barn som kom och testade på!

Sommarträningar

För er som inte vill tappa gymnastiken nu under sommaren så kommer vi att ha sommarträningar hela sommaren för de som går i våra tävlingsgrupper och är födda 2006 och uppåt.
Var: Ösbyhallen
Tid:17-20
När: hela sommaren till skolstart, förutom vecka 26.
Kostnad: 35okr för hela sommaren.

Välkomna!

 

Vi på värmdö ungdomsfestival

Vi på värmdö har en ungdomsfestival i Gustavsbergshamn den 5-6 juni. Våra fantastiska parkour ledare kommer att finnas på plats 5 juni och ge möjlighet till alla som vill testa på parkour.

Gå dit för att prova på lite parkour!