Sportlovsläger 28/2

Välkomna att anmäla sig till Sportlovsläger torsdagen 28/2 2019, för er som är födda 2005-2012.

Vi kommer att träna tumbling, luftgolv, trampett, trampolin och massa annat roligt!

Var: Ösbyskolans sporthall
När: Torsdagen 28/2, kl 09.00-16.00 (man får tidigast komma kl 08.30)
Ta med: Lunch, vattenflaska och ett glatt humör.
Kostnad: 400 kr 

Anmälan sker här

God jul och gott nytt år

2018 börjar närma sig sitt slut och ännu ett intensivt gymnastikår är över. Ett år där vi tränat, tävlat, åkt till Italien på läger, skickat Simon till Portugal, påbörjat samarbete med Skärgårdsgymnasterna, startat ett All Star-lag, invigt Parkourparken och haft väldigt roligt tillsammans! Vi vill med det här tacka alla er gymnaster, föräldrar och framför allt ledare för all er energi, glädje och engagemang. Utan er hade vi inte kunnat ha en så fantastisk verksamhet som vi har idag!

 

Nu blickar vi framåt mot 2019 och allt som ska hända. Jullovsläger den 4 jan, utbildningar för ledare (glöm inte anmäla er till den 12 jan), uppstart av nya grupper och framför allt att få börja träna igen.

Vi i styrelsen kommer att fortsätta arbetet med sammanslagningen av föreningen med Skärgårdsgymnasterna och har SISU (Idrottsutbildarna) till hjälp. En workshop är genomförd och vi har ännu en inplanerad i januari. Flera ledare och gymnaster från båda föreningarna är involverade i arbetet för att vi ska skapa så bra förutsättningar som möjligt för den nya föreningen. Verksamheten i GKV kommer dock att fortsätta precis som vanligt under vårterminen.

 

Med det här önskar vi er en riktigt god jul och ett gott nytt gymnastikår!

 

GKV och VSG

Hej alla medlemmar!

Efter den härliga sommaren och höstens skolstart har vi återupptagit diskussionerna mellan GKV och VSG angående fördjupat samarbete samt förutsättningar för en framtida sammanslagning. Dialogen är positiv och alla som deltagit hittills har ett stort engagemang och ser fram emot att få skapa något nytt tillsammans.

Alla ledare, styrelsemedlemmar och anställda kommer få svara på en enkät för att fånga upp möjligheter och utmaningar i detta arbete. Resultatet av enkäten kommer att sammanställas av styrelserna från båda föreningarna och ge oss bra riktlinjer för arbetet framåt.

Vi fortsätter att informera kontinuerligt så att ni vet vad som händer framöver. Har du funderingar eller synpunkter så kontakta någon i din styrelse.

HÖSTLOVSLÄGER 2018

Varmt välkomna att anmäla er till Höstlovslägret den 2 november!

Det är för alla födda 2005-2011.

Vi kommer att träna matta, trampett, trampolin, tumbling, luftgolv och mycket annat roligt. 
Vi ordnar mellis.

När: Fredagen 2/11 kl. 9:00-16:00 
Var: Ösby Sporthall, hallen öppnar kl. 8:30. 
Ta med: Lunch och vattenflaska
Kostnad: 350kr 

Anmäl dig då via länken: https://sportadmin.se/hemsida/form/form2.asp?F={5DB1B1FE-CCA7-4D10-B886-4A312AF2197A} 

Med vänliga hälsningar 
GK Värmdö

Terminsstart HT2018

Nu snart drar vi äntligen igång med ny termin!

Tävlingsgrupperna startar v.34 
Barn och basgrupperna startar v.36 

Samarbete med Värmdö Skärgårdsgymnaster

Värmdö Skärgårdsgymnaster och GK Värmdö har sedan ca. ett halvår tillbaka haft kontakt i syfte att inleda ett samarbete. Föreningarna har liknande verksamheter, delar samma lokaler samt har intressen för att skapa de bästa förutsättningar för gymnastiken på Värmdö.

 

Inledande dialoger har resulterat i en gemensam arbetsgrupp för att föra samtal med kommunen gällande fördelning av halltider och kravställande av eventuellt kommande byggnationer.

 

Styrelserna har bokat in nya dater och kommer löpande informera om vad som händer i relationen.


Parkour på kyrkovalet 2017

I söndags hade GK Värmdö Parkour ”kom och prova på parkour´´ i samband med kyrkovalet vid Gustavsbergs kryka (äppelparken). Något som uppskattades av alla barn som kom och testade på!