God jul och gott nytt år

2018 börjar närma sig sitt slut och ännu ett intensivt gymnastikår är över. Ett år där vi tränat, tävlat, åkt till Italien på läger, skickat Simon till Portugal, påbörjat samarbete med Skärgårdsgymnasterna, startat ett All Star-lag, invigt Parkourparken och haft väldigt roligt tillsammans! Vi vill med det här tacka alla er gymnaster, föräldrar och framför allt ledare för all er energi, glädje och engagemang. Utan er hade vi inte kunnat ha en så fantastisk verksamhet som vi har idag!

 

Nu blickar vi framåt mot 2019 och allt som ska hända. Jullovsläger den 4 jan, utbildningar för ledare (glöm inte anmäla er till den 12 jan), uppstart av nya grupper och framför allt att få börja träna igen.

Vi i styrelsen kommer att fortsätta arbetet med sammanslagningen av föreningen med Skärgårdsgymnasterna och har SISU (Idrottsutbildarna) till hjälp. En workshop är genomförd och vi har ännu en inplanerad i januari. Flera ledare och gymnaster från båda föreningarna är involverade i arbetet för att vi ska skapa så bra förutsättningar som möjligt för den nya föreningen. Verksamheten i GKV kommer dock att fortsätta precis som vanligt under vårterminen.

 

Med det här önskar vi er en riktigt god jul och ett gott nytt gymnastikår!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *